marți, 19 aprilie 2011

Timp, incotro mergi? - part II

Pentru ca nu am cum sa trec peste voi, dragii mei, o sa scriu si partea a doua a acestui articol. Insa imi cer iertare acelora pe care ii respect, ii iubesc, dar pentru care [poate!-sau poate nu] nu o sa imi fac timp sa scriu si part III.

Balan:
"Stii ca tu esti febletea mea de baiat. Ti-am mai spus-o! Si o sa ti-o repet! Esti cel mai grozav coleg dintre toti colegii pe care i-am avut in 12 ani de scoala si iti multumesc pentru asta. Ai fost mereu aici cand am avut nevoie! Si nu vreau sa spun ca imi va fi dor de tine. Chiar nu vreau. Vreau sa iti spun ca "ne vedeeeem joiiii", pe 6 octombrie [poate sa fie in orice alta zi, dar ca sa sune bine am zis joi :))] la un Mc Donalds, la o cafea. Ca noua nu ne trebuie Dorobanti cand avem MC si KFC, right? :) "

Mihaitza:
"Tu, mitz drag, stii ca ai un loc special in inima mea si ca esti un baiat deosebit. Iti multumesc ca m-ai suportat un an de zile pe capul tau la pregatire la mate si ca m-ai ascultat multe alte seri. Nu stiu unde sa-ti zic ca ne vedem, la ATM sau la statia de metrou de la Poli, dar sigur ne vedem! Tie iti doresc tot binele din lume, pentru ca stiu ca il meriti. Sper sa fii iubit de o persoana speciala, care sa te inteleaga asa cum vrei tu si alaturi de care sa te distrezi [pentru ca stiu cat de mult iti place] vreme indelungata.
P.S. : Iti multumesc pentru toate cadourile de Craciun pe care mi le-ai luat!"

Andreea A.:
"Pisi, stii tu cum e aia, nu? Ani de liceu, cand se intampla o tragedie fiindca el te-a zarit la un film cu alt baiat! Eh, o sa imi fie dor de dilemele tale amoroase si de sfaturile pe care ti le-am dat [si sper ca au fost de folos]! O sa imi fie dor si sa salivez pe banca la toate perechile tale de adidasi. Esti o fata super si sper sa iti pastrezi mereu stropul de nebunie pe care il ai in inima!"

Andreea B.:
"Tu, Andreiutza mica, esti o fata speciala! Poate nu ti-am zis-o de multe ori, dar mi-esti tare draga! Felul in care temuri, ai emotii, zambesti nevinovat, toate lucrurile astea te fac deosebita in ochii mei. Si stiu ca niciodata nu ai facut nimic cu rautate si ca ai un suflet enooorm. Te apreciez enorm si chiar o sa imi fie dor de tine! Maxim!"

Va urma [?]

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu