vineri, 9 aprilie 2010

Bucharest part II

A doua oara in Bucuresti in 3 zile. Splendid. Mai frumos decat data trecuta. Am plecat de data asta cu ai mei. Pe mama am lasat-o la BCR, iar tata ne-a dus in Baneasa. Bineinteles ca eram aproape singurii nebuni in Baneasa shopping center la ora 9 dimineata. Si cu siguranta am fost primii nebuni la MC, respectiv KFC. Ne-am plimbat putin prin mall, Carrefour si am plecat inapoi spre centru.

L-am luat frumusel pe V. de manuta si am plecat spre cel mai apropiat metrou. Ne-am dus la Universitatii, am cumparat cartele si am coborat pe peron.
"-Si acum incotro?
-Oriunde. Hai sa alegem una la intamplare.
-Ok. Tineretului.
-Tineretului sa fie! :)"
Si asa am ajuns in parcul Tineretului. Frumos parc. Mi-a placut. Ne-am dat in masinute [iarasi singurii nebuni], ne-am plimbat pe langa lac, ne-am facut poze.

Si acum incotro? La Casa poporului. V. cica "de ce sa mai luam metroul?uite Intercontinentalul se vede de aici. E aproape. Hai." Si nu se mai apropia Intercontinentalul ala...Am mers si am mers si iar am mers. Si tot bulevardul ala nu am gasit o singura farmacie sa imi iau si eu niste plasturi. Mi-am transformat balerinii in papuci si am mers mai departe. La Casa poporului am realizat ca am fost asa gagautza [ca sa il citez pe V.] incat am lasat toate actele acasa. Nici macar buletinul nu il aveam la mine. Asa ca nu am mai dat taxa de 25 lei si am plecat frumos mai departe.

Am taiat parcul Izvor si cand sa intram in metrou, V. zice "uite cladirea BCR-ului. e aproape. hai pe jos". Si pornim iarasi perpedes. Am ajuns la masina, ne-am odihnit 5 minute, dupa care am plecat spre Atheneu. Am vazut in trecere si Teatrul Odeon, Cercul Militar National si Muzeul National de Arta. La Atheneu am platit 7,5 lei de persoana [acum nu stiu daca banii astia i-a bagat paznicul in buzunar sau atat costa biletul], dar a meritat din plin. Superb Atheneul. Cea mai frumoasa cladire din Romania pe care am vazut-o pana acum. Pana ieri, credeam ca nu exista loc mai frumos decat Casino-ul din Constanta. Atheneul e muuuult mai frumos. Poate si pentru ca este ingrijit. Am prins o repetitie a unei tipe care canta la pian cu un individ care canta la vioara. Superb. Iarasi singurii nebuni care erau in Atheneu.

Si cam asta a fost aventura noastra in Bucuresti :) Mi-a placut la nebunie. E mult mai simplu sa faci slalom printre masini, mergand pe jos, decat sa injuri de mama si rudele de gradul 1 si 2 dintr-o masina ce claxoneaza. Si m-am bucurat enorm sa vad ca lui V. i-a placut Bucurestiul.



"Unde esti, draga mea din Bucuresti?
Mi-amintesc colturi dragi din Bucuresti..
Ce cantau cu inimile noastre
Melodii spre zarile albastre..
Dar a fost o data ca in povesti
Colindam pe strazi cu tine
Iar langa noi si dorul hoinarea
Ne simteam atat de bine
Ca n-am fi vrut sa ne oprim candva."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu